duminică, 9 noiembrie 2014

Tratament Anticancer, dar care il poate tine oricine doreste o detoxifiere f. puternica



1. In I zi nu se mai mananca carne si oua. In rest poti manca de toate.
2. A II-a zi nu se mai mananca lactate si branzeturi. Carnea ramane in continuare ingredientul din lista, pe care nu ai voie sa-l mai manaci. La fel, va fi in continuare si cu urmatoarele alimente.
3. A III-a zi nu se mai mananca tot ce inseamna carbohidrati - paine, paste, cartofi, orez, prajituri patiserie, biscuiti, etc. Se mentine in continuare lista. Adica nu se mananca - carne, lapte, oua, branzeturi si carbohidratii.
4. A IV-a zi nu se mai manaca deloc fructe. Deci singurul ingredient ramas sunt legumele.
5. A V-a zi nu se mai manaca nici legume. In aceasta zi, in care practic nu se mai mananca nimic, se ia un castron mare de struguri negri si se mananca tot odata. Se asteapta sa se faca o purgatie (adica se asteapta sa vina un scaun), dupa care se face o clisma cu cafea verde.

 Clisma cu cafea verde - la 2 litri de apa se pun 2 linguri de cafea verde. Cafeaua se pun cand apa fierbe. Se lasa sa fiarba cafeaua verde circa 30-40 minute. Se lasa la racit. Cand este relativ calduta se face clisma cu cafea verde. In aceasta zi nu se mai manaca nimic. Se bea doar apa. Pe tot parcursul acestor zile se bea si apa.
6. Din a VI-a zi se tine post doar cu apa distilata si cu ceaiurile: turmeric (praful de turmeric trebuie sa fie portocaliu, nu galben; turmericul portocaliu este copt pana la maturitae, cand de-abia atunci dezvolta niste enzime speciale; cel galben nu este copt pana la maturitate si, deci, ii lipsesc acele enzime), urzica, radacina de brusture si papadie.

 Toate aceste ceaiuri sunt antiinflamatorii. 

 Ceaiurile nu se beau toate odata. In primele 2 zile se bea doar un singur ceai - la alegere. In urmatoarele 2 zile se alege alt ceai. Se folosesc maxim 2 tipuri de ceaiuri intr-o zi.
Postul acesta cu apa distilata si cu ceaiuri dureaza 7 zile.
Primele 2 zile sunt mai grele, pt. ca te lupti cu poftele si este ceva nou. Prima zi pare mai grea.
 A 2-a zi incepi sa te obisnuiesti.
Iar a 3-a si a 4-a zi sunt cele mai grele, deoarece corpul neavand resurse de hrana, incepe sa consume din masa de grasime. In masa de grasime se gasesc toxinele si metalele grele care incep sa se elibereze in sange. Vor aparea stari de nervozitate, dureri de cap, eventual stare de greata si de voma, crampe.
In a V-a zi si a VI-a zi corpul va avea o mare energie, vitalitate, simturile se ascut. Omul vede, simte, aude mai bine, deoarece corpul se pregateste pt. cautare de hrana. Intra intr-un fel de criza in care cauta mancare, prada si astfel porneste un fel de vânătoare. De aceea se ascut simturile. 
In a VII-a zi corpul devine slabit. Atunci este bine ca cineva sa te supervizeze si sa stea pe langa tine. Apar stari de lesin si de sfarseala. Si este prima zi cand incepe sa se manance. Se va administra 1 singura lingura de piure de pere fiert. Maxim 2. Dar este de dorit sa se ia doar o singura lingura deoarece stomacul este f. tare micsorat si ii trebuie o perioada de adaptare. Dupa administrarea acestei linguri de mancare corpul se va simti extraordinar de energic. In continuare se va administra apa distilata si ceaiuri.
In a VIII-a zi se va administra la fel, apa distilata si ceaiuri si 2 linguri de piure de legume - cartofi, brocoli, morcov - fierte, la alegere. Nu se beau sucuri de fructe, caci se vor elibera prea repede din stomac. Stomacului ii trebuie cateva zile de acomodare cu piureuri pt. a se putea mari din nou. Tendinta va fi sa vrei sa mananci mult. Abtineti-va, caci veti vomita si se va schimba structura mucoasei stomacului. Si oricum va fi cu epuizare energetica. Adica, in loc sa aveti rabdare si sa incarcati incet organismul cu energie, acel surplus, organismul nu il va putea gestiona si veti vomita sau se va produce indigestie.
In a IV-a zi se va administra la fel, apa distilata si ceaiuri si 3 linguri de piure de legume. 
In a X-a zi se va administra la fel, apa distilata si ceaiuri si 4 linguri de piure de legume. 
In a XI-a zi se va administra la fel, apa distilata si ceaiuri si 5 linguri de piure de legume. 
In a XII-a zi se va administra la fel, apa distilata si ceaiuri si 6 linguri de piure de legume. Începând cu a XII-a zi se poate incepe sa se manace usurel legume, fructe.
Se poate reveni la regim normal de viata, dar treptat.
Mai intai se revine cu fructe, apoi cu carbohidrati, apoi cu lactate si branzeturi  si apoi cu carne.
Acest regim se face pt. o puternica detoxifiere pt. oricine vrea, dar mai ales pt. cei cu cancer.
P.S. O cunostinta de-a mea a avut cancer de piele si a facut acest regim la un institut de tratare a bolilor de cancer din Rusia.
Pt. cei care fumeaza pot adauga la ceaiuri coada vacii si podbalul pt. o curatare puternica a plamanilor in aceasta perioada de detoxifiere.

Pt. femeile care sufera de infertilitate mai pot adauga la ceaiuri urmatoarele plante:

Urzica, Trifoi rosu, Macca, Frunze de zmeur.


Ceaiurile nu se amesteca si nu se beau laolalta. 2 zile se alege un ceai, apoi urmatoarele 2 zile alt ceai si tot asa.
Sau pt. orice tip de afectiune aveti folositi ceaiuri pt. acea afectiune impreuna cu celelalte obligatorii de mai sus. Ajuta f. mult aceste ceaiuri odata cu acest tip de detoxifiere.
Cele mai importante ceaiuri din regim sunt turmericul si radacina de brusture.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu