Tratament incercat la recomandarea domnului Groza, din Arad.
1. Tratamentul dureaza 10 zile si se consuma urmatoarele ceaiuri:
ziua 1 - ceai de Traista ciobanului, de trei ori; dimineata inainte de masa cu jumatate de ora, la prinz si seara cu o ora inainte de masa sau 2 ore dupa masa
zilele 2,3,4 - ceai de Pelin alb, de doua ori pe zi; dimineata inainte de masa cu jumatate de ora, seara cu o ora inainte de masa sau 2 ore dupa masa
zilele 5,6,7 - ceai de Pelinita maritima, de doua ori pe zi; dimineata inainte de masa cu jumatate de ora, seara cu o ora inainte de masa sau 2 ore dupa masa
zilele 8,9,10 - ceai de Coada soricelului, de trei ori pe zi; dimineata inainte de masa cu jumatate de ora, la prinz si seara cu o ora inainte de masa sau 2 ore dupa masa.
Se recomanda consumarea de ceai de Coada soricelului si in celelalte zile, daca apar senzatii de usturime de la eliminarea pietrelor, cite doua cani pe zi, intre mese
Ceaiurile se fac prin infuzie, o lingurita de planta la o cana de apa.
Tratamentul actioneaza lent, maruntind pietrele si dizolvindu-le, deci la pietre mari este necesara repetarea lui de citeva ori, cu o pauza de citeva zile intre repetari.
Am obtinut rezultate f. bune cu acest tratament, certificate prin ecografie, mai ales in eliminarea nisipului de la rinichi.
Dau mai jos o adresa gasita pe internet, cred ca este a fiului domnului respectiv:
GROZA LIVIU GABRIEL
telefon: 0257-280946 / 0744-980279
str. Lucian Blaga nr. 15, Arad
2. Reteta eficienta (testata in familie) si la indemina oricui pentru nisip si piatra la rinichi: compot de mere, de preferinta cu tot cu cotor, minim 2 litri pe zi, 2-3 luni consecutiv.
Iar in perioada verii - o cura indelungata cu pepene verde.
3. Reteta:
1/2 kg radacina de patrunjel - se spala bine cu mina (nu se va folosi cutitul pentru curatat). Se pune la fiert in 3 litri de apa si se lasa la fiert pina ramin 2 litri de lichid. Acest lichid se strecoara si se pastreaza. Peste radacina fiarta mai inainte se toarna alti 2 litri de apa si se fierbe din nou pina ramine 1 litru de lichid. Veti avea in total 3 litri de lichid pe care-l pastrati in sticle, in frigider. Se beau 3 pahare de lichid pe zi (dimineata - prinz - seara), inainte sau dupa masa. Cu timpul, calculii se vor transforma in gelatina si se vor elimina fara dureri. Se bea lichidul pina se termina. Daca e cazul, se reia tratamentul dupa o pauza de 3 luni.
Atentie! Aceasta reteta nu se foloseste daca omul respectiv are formatiunile pietroase din oxalati. Daca in compozitia pietrelor se gasesc oxalati sau piatra este formata din oxalati, aceasta reteta favorizeaza formarea pietrelor. A incercat o ruda de-a mea, mai demult aceasta reteta si i-a favorizat si mai mult formarea de pietre, pt. ca avea pietrele din oxalati. S-a interesat ruda mea mai tarziu...nu stiu....pe net, persoane, doctori, etc, despre chestia cu oxalatii si patrunjelul. Reteta este buna daca pietrele sunt din fosfati sau alte minerale. Pt. a vedea ce contin pietrele se face o analiza la urina la aproape orice laborator de analize din orasul dvs.
4. Reteta (chiar daca nu e vorba despre ceaiuri) (mai ales ca, se stie, calculii renali sint de mai multe tipuri si, daca nu merge cu un tratament, se poate incerca altul)
Se ia pielita interioara de la 10 - 15 pipote de gaina sau pui, se usuca bine, dupa care se macina cu masina de cafea, pentru a se transforma intr-o pudra. Se pune intr-un borcan si se adauga miere de albine cit cuprinde. Se formeaza o pasta. In fiecare dimineata se ia cite o lingurita pe stomacul gol. Tratamentul tine 1-4 saptamini, in functie de marimea pietrei. La nevoie se reia tratamentul.
5. Reteta: Se aleg crengi de visin, care sa aiba o grosime ceva mai mica decit circumferinta creionului. Ele se masoara si trebuie sa fie in total 2 metri. Dupa ce s-au spalat, se pun sa fiarba rupte in bucatele, in 3 litri de apa. Se fierbe pina ce scade la 1,5 litri. Se bea caldut, intr-o singura repriza. Se repeta citeva ceaiuri. Calculii renali se expulzeaza fara nici o durere.
6. Reteta de curatire a rinichilor
Se iau 6 crengute de mur de padure, fiecare din ele avind cam 60 cm lungime. Se taie crengutele marunt si se pun la fiert intr-o cratita, cu 6 litri de apa. Se fierb circa 3 ore, la foc mic, fara capac, pina fiertura ajunge la jumatate. Se bea toata cantitatea, in decurs de 2 zile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu