sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Sfaturi utile din experienta mea de terapeut



Sfaturi utile 1

1. Echinaceea este contraindicată în bolile auto-imune – Psoriasis, Lupus Eritematos, etc.

2. Echinaceea este un foarte bun antiviral şi se administrează în răceli sau în gripe sau dacă simţiţi că vă apare Herpes Simplex 1 sau 2 puteţi lua doză şoc de 4 pastile odată, de 2 ori pe zi. Este de ajuns să luaţi doar o singură zi aşa şi scăpaţi de Herpes. E bine de luat înainte de a apărea, adică un astfel de tratament este adiminstrat în prevenţie, ca să opriţi apariţia lui, a Herpesului.

3. Echinaceea este recomandată în bolile virale - Herpes, Virus B, C – hepatite şi chiar şi Zona Zoster.

4. Dacă suferiţi de varice este bine să luaţi capsule din sâmburi de struguri (Cei de la Rotto Natura par a avea concentraţia mai mare de sâmburi de struguri în capsule şi sunt foarte eficiente. Celelalte firme au substanţa activă mai mică, mai slabă).

5. Dacă suferiţi de reumatism şi artrită este bine să luaţi Aur Coloidal sau să purtaţi Aur sau să mâncaţi seminţe de măr, pentru că seminţele de măr conţin Aur. Gandiţi-vă puţin la literatura populară – Prâslea cel Voinic şi merele de Aur J (Explicaţie – reumatismul reprezintă o răceală a oaselor – apă şi frig la oase. Aurul este puternic Yang, Solar, căldură. Aurul reprezintă Soarele. Aurul este bărbatul.

6. Femeia este Argintul. Femeia este nocturnă, Lunară, rece. Femeia reprezintă Luna. De aia în boli virale - hepatite virus – B, C, herpes e bine să purtaţi Argint sau sa beţi apă cu Argint coloidal, sau aghiazmă – pentru că aghiazma conţine ioni de argint datorită busuiocului. Sau mâncaţi busuioc. El se administrează şi sub formă de ulei – aplicat pe chakra Sahasrara).Viruşii reprezintă un exces de căldură, de soare, de lumină. Şi, atunci când avem boli virale vom echilibra această boală cu Argint, ioni de argint, busuioc, Lună, rece. Echilibram cald cu rece ( virusii sunt cald, Argintul este rece). Sper să se înţeleagă informaţiile mele. De aceea există Yin şi Yang. Una se echilibrează pe cealaltă.

7. Carnea de porc hrăneşte rinichii. Pentru că rinichii sunt favorizaţi de energia universală, iarna (Iarna este anotimpul rinichilor. Prin rinichi curge cea mai multă energie iarna. Adica fluxul de energie este mai abundent, iarna, prin rinichi. Astfel rinichii au capacitatea să se vindece iarna). Mâncaţi carne de porc doar iarna. Şi mancaţi carne o zi da, o zi nu. Adica faceţi pauză de 2 zile între carne - de orice fel ar fi ea. Carnea se elimină din corp în 48 de ore. De aia e bine să mâncăm carne Marţi, Joi, Sambătă. Şi să ţinem post Luni, Miercuri, Vineri. Dacă este mâncată zilnic, carnea care nu a apucat să se elimine intră în putrefacţie, pentru că organismul începe să se ocupe de carnea proaspătă pe care tocmai a primit-o, dacă mâncăm zilnic carne. Deci păstraţi regulile creştine căci nu sunt degeaba.

8. Energia Yang curge ziua în corp pe deasupra învelişurilor organelor, iar noaptea, energia Yin curge prin interiorul organelor, de aceea durerile în diferite boli sunt mai puternice noaptea. Ziua, durerile sunt superficiale, mai uşoare. Noaptea durerile sunt mai profunde, datorită energiei Yin care curge, în profunzime, prin interiorul organelor.

9. Vitamina E nu se absoarbe fără Seleniu dar şi fără vitamina A. Deci luaţi vitamina E cu Seleniu şi vitamina A.

10. Refacerea structurii ADN se poate realiza cu ajutorul Platinei Coloidale.

11. Pentru eliminarea metalelor grele din corp puteţi lua – Ganozheolyth cp de la Dacia Plant – 24 de RON.

12. Nu amestecaţi în mîncăruri carne cu brânză – favorizează formarea pietrelor la rinichi. La noi, la români este tochitura românească. Aveţi grijă. Ştiu ei, evreii ce ştiu atunci când mănâncă cusher (cusher – nu se amestecă branză sau orice tip de lactat cu carnea). Între carne şi lapte ei fac o pauză de minim 6-8 ore.

13. Pentru eliminarea pietrelor la rinichi consumaţi ceai de pedicuţă. Pedicuţa conţine Radium şi dizolvă pietrele de la rinichi. Se bea ceai de pedicuţă – infuzie – de 3 ori pe zi, cu 30 min. înainte de masă, timp de 1 lună. Garantat se scapă de pietre. Ştiu pe cineva care a ţinut tratamentul şi nu mai are probleme deloc cu pietrele la rinichi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu