vineri, 20 noiembrie 2015

Remedii homeopate echilibrante



Remediul homeopat Kali Phosphoricum, potenta joasa D6, pana la D12, poate fi luat ca orice alt supliment nutritiv, adica chiar si in timpul tratamentului homeopat, in jur de 3 luni de 2 ori pe zi. 
Impreuna cu Magnesia Phosphorica si cu Ferrum Phosphoricum in aceleasi potente revigoreaza memoria. Experienta mea cu aceste saruri Schussler este exceptionala deoarece revigoreaza profund organismul si da un tonus fizic si mental exceptional, practic cel din copilarie. Cine mai are nevoie de cafea? Iti recomand cu caldura sa arunci o privire asupra utilizarii sarurilor Schussler, pe www.vithuolkas.com, si pe alte site/uri in engleza deoarece in limba romana informatia este saraca. In orice caz, pentru studenti sau lucratorii cu mintea, convalescenta, stres deosebit, Kali Phosphoricum face minuni.
Se poate cumpara de la farmaciile homeopate, se face comanda la laboratorul Boiron sau Plantextract. Este foarte ieftin si se poate administra eficient punand vreo 6,7 granule intr-o sticla de 500 cl de apa plata. Sticla se zbate de 10 ori inainte de fiecare administrare. Se ia cate un capacel x 2/zi. Sticla se pastreaza la intuneric si racoare, dar nu la frigider. Ce este cel mai important? Ca se recupereaza pretioasa vitalitate. Studiate in totalitate sunt 12 saruri Schussler si iti vor rezerva multe surprize placute, sunt practice si istete.
Natrium Muriaticum si Natrium Phosphoricum in potente joase D6, pana la D12 regleaza echilibrul acido bazic din organism, element necesar oricarui om modern. Alimentatia moderna si mentalitatea moderna, impreuna cu modul de viata aferent generaza hiperacididate si de aici o multitudine de probleme si boli, fiind una din cauzele fundamentale ale imbolnavirilor.
Exista putine remedii echilibrante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu